.

L'activitat del primer trimestre de l'any estarà centrada en la promoció de la destinació

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou s’ha dissenyat una important acció de comercialització de la destinació durant el primer trimestre del 2015. Per aquest motiu, l’equip de promoció del Patronat ha definit l’assistència, durant els tres primers mesos de l’any, a un total de 16 fires en països com Holanda, Irlanda, França, Alemanya, Bèlgica o Rússia, i també accions promocionals a fires que se celebren arreu de la geografia espanyola, entre elles Fitur o Feria Golf a Madrid o Navartur (Navarra) o Sevatur (Sant Sebastià) mercats de proximitat, tots ells molt importants per a Salou.

El regidor de Turisme, Benet Presas destacava que “som conscients que la comercialització de la destinació és essencial durant aquests primers mesos de l’any”, apuntava però “també desenvoluparem diverses accions, com ara workshops, per reforçar els valors associats amb la capital de la Costa Daurada, posant l’accent en la qualitat de les nostres platges, els establiments hotelers i de restauració i també l’important oferta d’oci i comercial”, deia. Altres assistències que s’han programat per part del Patronat Municipal de Turisme, i que ja han rebut el vist-i-plau al darrer ple de Patronat, també centren esforços en la promoció als mercats exteriors; el primer d’ells a la fira Vakantiebeurs d’Utrecht a Holanda del 13 al 18 de gener ; o un conjunt d’accions a Belfast o Dublin, on Salou és líder en turisme familiar dins el mercat irlandès.

Aquest primer mes de l’any, també es farà un esforç de presència a Alemanya a través de les fires de Berlín, Erfurt o a París al Salon Mondial du Turisme a més d’altres accions a l’Ille, Lyon oToulouse, totes elles al mercat francès.

Un altre punt del continent per on Salou es promocionarà serà a la capital de Bèlgica: Brussel·les i també manté la seva presència la MITT de Moscou (a Rússia), del 18 a 21 de març. En aquest sentit, Presas, destacava com “tot i que som conscients que hi ha una davallada del mercat rus entenem que no hem d’abandonar-hi la promoció. Fa vint anys que hi treballem, i el nostre èxit va donar-se per ser els primers en arribar-hi. Ara hi ha una crisi conjuntural que no serà sostinguda i nosaltres hem de recordar que som una bona destinació”.

Aquest document d’assistència a fires està subjecte a possibles modificacions que s’afegiran al Pla de Fires del Patronat Municipal de Turisme de Salou pel 2015 ja que al llarg de l’any hi pot haver diferents circumstàncies de conjuntura dels mercats, propostes d’accions per part d’organismes supra-municials, o propostes també de possibles intermediaris que es plantejaran de forma individual a aprovació del Consell d’Administració del Patronat.