.

.

TOTS 21

Participants a la jornada, a la piscina municipal de Salou

Participants a la jornada, a la piscina municipal de Salou

Aquest matí la piscina municipal de la capital de la Costa Daurada s’ha sumat a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple’ que juntament amb 600 piscines més a tota Catalunya dóna suport a afectats d’aquesta malaltia i vol sensibilitzar a les persones sobre aquesta causa.
Els ciutadans han pogut col·laborar nedant en solidaritat amb les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple.

Els participants han pogut adquirir material del mulla’t com ara samarretes, tovalloles, bosses, enguany amb els dibuixos de la Pilarín Bayés. El regidor d’esports, Felip Ortiz, ha manifestat que des de fa anys, l’Ajuntament de Salou col·labora amb aquesta causa, i per aquest motiu el regidor ha volgut agrair la solidaritat dels ciutadans de Salou que han participat en aquesta causa. A més, ha anunciat que de cara a l’any vinent ha posat a disposició de l’associació la zona esportiva de platja per tal de muntar més activitats a la platja de Llevant que ajudin a incrementar la recaptació.

El Mulla’t és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 6.000 persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya (http://www.fem.es ). La campanya, que es va iniciar l’any 1994, és un acte de participació ciutadana que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i donar suport a la recerca de l’esclerosi múltiple.