.

.

TOTS 21

Cartell de les activitats de tardor.

Cartell de les activitats de tardor.

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria d’Infància, ha dissenyat una programació de tardor farcida de propostes per als nens i les nenes del municipi, així com per a les seves famílies.

A l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, continuarà el servei de cangur gratuït, de dilluns a divendres de 17 a 19.45 h, i dissabtes de 9.30 a 13.30 (en dos torns). L’objectiu és que les famílies puguin conciliar la vida laboral i familiar o bé gaudir d’un temps de respir. Aquest espai es realitza gràcies al programa Temps per cures de la Generalitat de Catalunya.

L’Escola de Famílies comptarà amb cinc xerrades impartides per diversos professionals, dirigides a unitats familiars amb fills/es de diverses edats. La primera, que tractarà sobre el bullying, serà el 9 d’octubre, a les 10.30 h, a càrrec de l’agent de Policia i d’Educació Vial Juan Manuel Tortosa i Contxi Sáez, de la Unitat de mediació de la Policia Local de Salou.

Les següents conferències tractaran sobre les bones pràctiques a les xarxes socials (13 de novembre); l’ús de les pantalles (18 de novembre); els esmorzars i berenars dels fills/es (20 de novembre); i els materials de jocs per a la primera infància (27 de novembre).

Així mateix, cada dia, de dilluns a divendres, ja aquest mes d’octubre, a les 17.30 h, es faran tallers infantils pensats per a nens i nenes d’entre 2 i 11 anys, impartits per les monitores de l’Espai d’Infància Estació del Carrilet. I un dijous al mes, en dos torns (17.30 h i 18.30 h), torna la “Capseta de música”.

Aquest mes d’octubre, la regidoria d’Infància, dirigida per la regidora Noelia Izquierdo, també ha programat tallers especials de maquillatge de fantasia i un altre de contacontes. Mentre que al novembre, n’hi haurà de contes i també de contacontes. Al desembre, s’han programat dues jornades per explicar històries; l’1 de desembre, coincidint amb el dia internacional de les persones amb discapacitat, i el 15 de desembre, pels volts de Nadal.

V.Tapias