.

.

TOTS 21

El Club Patí Salou el va organitzar dissabte passat al Pavelló Municipal d’Esports, amb la participació de 5 clubs de la província. Foto: Cedida

El Pavelló Municipal d’Esports de Salou va acollir aquest dissabte passat, dia 7 de desembre, la celebració del Trofeu Abril Hocevar de Patinatge, dedicat a la jove patinadora del Club Patí Salou, Abril Hocevar, que va traspassar l’any 2017, als 19 anys d’edat.

A l’acte esportiu, que enguany compleix la seva tercera edició, hi va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Daniel López, que va estar acompanyat per altres edils: David González, Xavier Montalà, Estela Baeza, Pedro Madrona i Yeray Moreno; i també per la mare de l’Abril, Claudia Prediger, i el germà petit de la noia.

En aquesta competició, la tercera, es convida tots els clubs de la província i alguns de fora. Enguany hi han participat 65 patinadors i patinadores de diferents clubs: el Club Patí l’Ametlla, la Unió Esportiva Horta, Club Patí La Pobla de Mafumet, Club Patí Montbrió del Camp i el Club Patí Salou.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, va manifestar que “és molt emotiu veure com el Club Patí Salou recorda l’Abril”.

Les victòries en cada categoria van ser per les següents patinadores:

Sènior: Laia Martínez (UE Horta)

Júnior: Anna García (UE Horta)

Aleví: Aleix Amado (CP Salou)

Infantil: Matias Schelotto (UE Horta)

Juvenil: Andrea Rosa (CP Salou)

Certificat: Xènia Ayala (CP La Pobla)

Nivell A: Noa Torres (CP Salou)

Cadet: Maria Morente (CP Salou)

Nivell B: Marta Basquens (CP Salou)

Nivell C: Anna Basquens (CP Salou)

Nivell D: Carme Arbó (CP L’Ametlla)

Promoció 9+anys: Leyre Cañete (CP La Pobla)

Promoció 7-8 anys: Paula García (CP La Pobla)

Promoció: 0-6 anys: Núria Andreu (CP Salou)

Així mateix, van obtenir puntuacions destacades les següents participants de Salou: Paula Morente (aleví); Iris Torres (infantil); Blanca de Paz (infantil); Júlia Fonoll (certificat); Lucía Sánchez (Nivell A); Aina Sánchez (Cadet); Núria Sevillano (Cadet); Inés de Paz (Cadet); Esther Guzmán (Cadet); Carlota Rojas (Nivell B); Noemí López (Nivell B); Cristina Puertas (Nivell B); Aina Bargalló (Nivell C); Ainhoa Sánchez (Nivell C); Aicha Touré (Nivell C); Marta Domingo (Nivell C); Joana Ibáñez (Nivell C); Ivet Iglesias (Nivell D); Elizaveta Mineeva (Nivell D); Noa Marco (Nivell D); Maria Mineeva (Nivell D); Mariona Sevillano (Nivell D); Alannah Castillo; Erika Vidal (promoció 7-8 anys); Leyre López (promoció 7-8 anys); Esmey Poyatos (promoció 7-8 anys); Núria Andreu (promoció 0-6 anys); Lucía García (promoció 0-6 anys).

Al finalitzar el trofeu, a la tarda, els patinadors i patinadores de Salou es van fer una fotografia amb la família de la patinadora Abril Hocevar.