.

.

TOTS 21

Salou s’estrenarà en el 5è Circuit 3×3 FCBQ albergant, a la Plaça de les Comunitats Autònomes ubicada al Passeig Marítim, una nova jornada de 3×3 oberta a totes les categories, des de Mini a Sènior, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb el Club Bàsquet Salou i l’Ajuntament de Salou, amb el suport de Mundo Deportivo i Esport3, i patrocinada per AutomaticTV.

L’activitat esportiva d’aquesta 7a prova oficial es concentrarà, durant tota la jornada del dissabte 25 de juny, a les 7 pistes habilitades a la vora de la platja de la ciutat de la Costa Daurada, que s’estrena enguany en el Circuit, on hi jugaran 70 equips i més de 300 participants.

Pel que fa a la categoria PRO, que ha comptat amb la presència dels millors jugadors i jugadores de 3×3 a nivell estatal a 5 proves del Circuit, Salou serà l’escenari de la Final femenina i masculina amb la compareixença dels campions i de les campiones de cada seu, els primers equips del rànquing i 3 equips convidats, amb el premi final de participar en un torneig internacional.

La Fase Final de la categoria PRO femenina i masculina de Salou es podrà veure en directe per Esport3, amb la locució del periodista de Televisió de Catalunya especialitzat en bàsquet, Jordi Robirosa i els comentaris tècnics de Fèlix López, jugador i influencer català de bàsquet.

Després de Salou, el Circuit 3×3 FCBQ seguirà en totes les seves categories, excepte la PRO, durant tot el mes de juliol fent parada a Mataró (2/07), Manlleu (9/07), Viladecavalls (16/07) i Vic (23/07), abans de la Gran Final de Barcelona (30/07).

Un any més, el Circuit 3×3 FCBQ reforça així el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals per seguir consolidant i fent créixer el bàsquet 3×3 arreu del territori català.

Redacció