.

.

TOTS 21

Les persones residents de tot l’any de Salou poden gaudir de la tarifa reduïda i il·limitada, per 5 cèntims l’hora, a més de disposar d’una primera hora gratuïta. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania que, des d’avui dimecres, 1 de juny, es troba activa la totalitat de la zona blava, fins el 30 de setembre, coincidint amb la temporada estival. L’horari és tots els dies, de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, en totes les zones d’aparcament regulat del municipi. Pel que fa als pàrquings Llevant Nord i Llevant Sud, l’horari serà de 10 a 22 h, els mesos de juny i setembre; i de 10 a 04 h, al juliol i l’agost. 

Cal recordar que es troba en funcionament l’aplicació mòbil APARCAR per poder realitzar els abonaments, que es pot descarregar en els stores d’Android i iOS.

Les persones residents de tot l’any de Salou poden gaudir de la tarifa reduïda i il·limitada, per 5 cèntims, l’hora, a més de disposar d’una primera hora gratuïta.

Per a la resta d’usuaris/àries, la tarifa estàndard és d’1,25 euros, l’hora.

Pel que fa als pàrquings dissuasius de Pompeu Fabra, Joan Fuster, Berlin i Torremolinos, el preu és de 4 euros al dia.

Recordar, així mateix, que l’APP també es pot fer servir per a les estacions de càrrega de vehicles elèctrics, i que dita càrrega no té cap cost.

Redacció