.

Cartell del festival d’enguany, que se celebrarà en diversos espais de la ciutat. Foto: Cedida

Salou celebrarà, al juliol i agost, la 7a edició del Festival Internacional de música Clàssica Costa Daurada-Salou. Durant el festival es realitzaran, a l’aire lliure, diversos concerts simfònics i de música de cambra, durant els mesos de juliol i agost. El primer està previst per les 20 h del 14 de juliol a l’Espigó del Moll i el darrer tindrà lloc el 6 d’agost a les 22 h a la plaça de les Comunitats Autònomes (veure programa), passant per la Font Lluminosa o la Torre Vella.

Intèrprets de reconegut prestigi oferiran música clàssica de diferents estils, amb inspiració en els Balcans, la tradició clàssica italiana, fins al tango argentí. De fet, està previst que hi participin reconeguts grups, tant locals com d’arreu del món. Alguns d’aquests són, per exemple, la Salou Festival Orquestra, la Bratia –una famosa banda composta de diferents nacionalitats– o la italiana Ayso Symphony Orchestra.

Melani Mestre prestigiós pianista i director d’orquestra amb llarga experiència i trajectòria internacional, serà el qui coordinarà i dirigirà el festival. Aquest certamen internacional que va començar el 2017, té com a objectiu donar força i divulgar la música clàssica a la zona.