.

.

TOTS 21

 

La millor mel del Perelló està d’aniversari. Mel de l’Avi Lluís, cooperativa dedicada a l’apicultura celebra el seu 70 aniversari en un 2020 difícilment oblidable per les circumstàncies que tots coneixem. ‘Franciscu’ Brull és la tercera generació d’aquesta saga familiar que s’ha convertit en una de les grans productores de mel de Catalunya: «És un orgull a nivell familiar aquesta efemèride, ara bé, per poques celebracions estem» i explica que «hem fet un restyling de la nostra imatge, del etiquetage i de l’envàs apostant per uns colors més frescos, juvenils i alegres».

Mel de l’Avi Lluís fa 70 anys i la botiga que van inaugurar el 2006, i que porta el nom de ‘El Rebost de l’Avi Lluís’, en fa 14. Aquest establiment, situat al Polígon industrial Pla de Solans 1-D, hi trobareu la mel de collita pròpia en totes i cadascunes de les seves varietats «És una mel directa de les nostres abelles, no pateix cap mena de procés, per tant és quilòmetre zero. Tenim més de 2.000 caixes o arnes d’abelles. Aquest any la quantitat de mel ha estat de 90 tones, no ha estat una bona collita, el temps que va fer a la primavera no ens ha afavorit», explica en ‘Franciscu’ Brull. Bon coneixedor del sector on treballa, assegura que «de les abelles passa com el porc, s’aprofita tot. A més cal considerar per exemple que en una situació com l’actual, en què tots i totes hem de tenir les defenses altes, els nostres productes són ideals per aconseguir-ho».

A més a més, el seu rebost posa a la disposició del client el famós arròs del Delta, torrons d’Agramunt, vins del Montsant, Priorat o la Terra Alta, entre d’altres. Una gran varietat de productes que posen al teu abast de múltiples formes. Una d’elles, molt a considerar en aquesta època de l’any, és el lot de Nadal. N’elaboren per a particulars i empreses.

Detall de pruductes de mel i oli de l’Avi Lluís. Foto: Helder Moya

La venda per internet ha experimentat un increment considerable

Exposa ‘Franciscu’ Brull que «els hàbits de consum han canviat, el fet que la gent no es pugui desplaçar ha comportat que com a conseqüència d’això, la venda per internet o per telèfon s’hagi incrementat. Abans, la botiga de cap de setmana tenia molt de moviment, però ara, en no poder venir la gent de fora, doncs ha comportat molt de trànsit on-line».

A través de la seva pàgina web podeu consultar i fer la comanda, i apostar així per detalls i cistelles nadalenques amb tradició, bon gust i preus molt ajustats a la vostra butxaca. Si decidiu treure el cap per la botiga i apropar-vos al Rebost de l’Avi Lluís podreu conèixer de primera mà els seus productes. També fan enviaments, entrega en 24-48 hores, a més de whatsapp al número 621 256 220 o trucant al 977 49 06 89. Els productes del Rebost de l’Avi Lluís no poden faltar a la vostra taula aquest Nadal!

Feu una ullada a: www.rebostavilluis.com.

Helder Moya