.

El passat 31 de maig aixecava el teló ROCE a Salou. Foto: Cedida

La proposta gastronòmica més desenfadada, divertida i canalla ja ha aterrat a la capital de la Costa Daurada. ROCE Salou és tota una realitat des de fa tres setmanes, el projecte liderat per Gaspar Caparó, Iban Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura ha obert un nou restaurant al número 23 del carrer de Colon. Un establiment situat a peus dels penya-segats de la vila salouenca, amb una terrassa que mira al mediterrani i amb l’increïble sabor del seu segell gastronòmic: els arrossos.

ROCE Salou arriba amb l’experiència d’una marca que atresora el recorregut i la solvència contrastada del seu primer projecte, ROCE Cambrils, i que ara cerca expandir-se a nivell nacional “actualment ens sentim capacitats per fer-nos grans, ara ha arribat el moment de Salou i estem estudiant possibilitats i localitzacions com poden ser Barcelona, les Illes Balears, entre d’altres”, explica Iban Jerez, un dels socis de ROCE. Iban Jerez es mostra satisfet del fet que aquest segon projecte ja estigui funcionant i afegeix que “la ubicació a Salou ens ha agradat molt, és de postal. Realment no sabem si ROCE mira el mar o el mar mira a ROCE” (somriu).

La gran varietat d’arrossos i el sabor dels mateixos és clau a ROCE Salou. Foto: Cedida

El passat 31 de maig aixecava el teló ROCE a Salou, una iniciativa que de moment dóna feina a 25 persones. Després d’una renovació profunda del local on s’han establert, el projecte ha obert portes amb una capacitat per 75 persones a la seva espectacular terrassa exterior “estem molt satisfets de com hem renovat el local, seguint la línia de l’interiorisme i el disseny que ens agrada, i que alhora captiva als comensals. Convidem a que la gent ens visiti, estem molt il·lusionats i creiem que la nostra proposta gastronòmica atraurà. La clau radica en que durant aquest temps, hem escoltat al restaurant, a la marca, per equilibrar molt més la identitat de ROCE. La marca sempre ha estat per damunt nostre, de manera que englobi tota mena de clients: joves, adults, exigents, etc.” comenta Iban Jerez.

Les postes de sol que es viuen a ROCE Salou són el millor acompanyament. Foto: Cedida

L’alcoverenc Gaspar Caparó, format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià, és el culpable –conjuntament amb el seu equip– de què els arrossos del ROCE estiguin en boca de tothom, sobretot per la seva originalitat. Caparó ens fa una síntesi dels més demanats i aporta diferents suggeriments. “En aquests dos anys de trajectòria a l’altre restaurant, els arrossos més demanats han estat l’arròs del senyoret i l’arròs de ploma ibèrica Montaraz. Ara bé, si hi ha la possibilitat de poder venir amb un grupet de tres o quatre amics, la proposta seria de poder assaborir i compartir diferents arrossos”. Caparó també apunta que  “la primera prova de foc que tenim està a tocar, la festivitat de Sant Joan, l’afrontem amb molta expectativa”.

ROCE Salou és el segon projecte de la marca després del que van obrir a Cambrils fa dos anys. Foto: Cedida

ROCE Salou disposa també d’un menú migdia, fins el 30 de juny a un preu de 19,90 euros de dilluns a divendres, i de 29,90 euros els caps de setmana. A partir del dia 1 de juliol i fins el 15 de setembre el de 29,90 euros serà el vigent tots els dies. El restaurant està obert els set dies de la setmana en horari és de 12h del migdia a 1 de la matinada de forma ininterrompuda. Des de ROCE també es vol potenciar els arrossos take away i delivery a casa, permetent així al client menjar-lo al seu domicili amb la màxima qualitat.

La seva pàgina web és www.micuerpopideroce.com i el perfil d’instagram @micuerpopideroce . El telèfon per reserves és el 601 923 640. ‘Nuestro cuerpo pide ROCE ¿y el tuyo?’