.

.

TOTS 21

Alannia Salou aposta per un disseny horitzontal que és diferent del de les construccions hoteleres verticals. Foto: Cedida

El nou hotel-resort horitzontal d’Alannia Resorts, propietat del Grup Marjal, ha aixecat el teló aquest divendres amb l’arribada dels primers visitants. Un nou model d’allotjament, ple de zones verdes i amb diferents tipologies d’habitacions. Un total de 22.000m2 que escenifiquen un oasi urbà ple d’abundant vegetació i que pren els millors valors tradicionals de les vacances a l’aire lliure: contacte amb la natura, entreteniment i activitats durant tot el dia, i ho barreja amb el servei i les instal·lacions del nivell més alt d’un complex hoteler.

Alannia Salou es consolida així com un resort alineat amb l’objectiu de Salou per convertir-se en una de les destinacions més potents del Mediterrani a través de l’impuls de la diversitat turística, compromès amb la desestacionalització de vacances i completament preparat per allotjar a més de 700 persones, ja que disposa d’un total de 346 habitacions polivalents.

Un total de 22.000m2 que escenifiquen un oasi urbà ple d’abundant vegetació. Foto: Cedida

Habitacions adaptables preparades per acollir tota mena d’estades

El valor principal i diferenciador que aporten als hostes és el seu disseny, que s’adapta a les necessitats de cada persona i nucli familiar en tenir la possibilitat de connectar-se una amb una altra creant un gran espai tipus suite. Les habitacions tenen una decoració inspirada en l´entorn natural proper al resort, aconseguint potenciar la riquesa de la ciutat; llocs imperdibles que els clients podran conèixer i visitar escanejant el codi QR situat a les capçaleres dels llits. A més, per diversió dels més petits, el resort disposa de les habitacions Alan Adventure, amb una àrea de jocs pròpia que aconsegueix fer de l’estada tota una aventura.
Disseny horitzontal revolucionari i sostenible

El nou hotel-resort destaca pel seu compromís en favor de la sostenibilitat, ja que compta amb un sistema de recollida d’aigües pluvials i una tecnologia d’aerotèrmia, que extreu fins a un 77% de l’energia de l’aire i la converteix en una energia renovable , neta i altament eficient.
Alannia Salou aposta per un disseny horitzontal que és diferent del de les construccions hoteleres verticals i convencionals perquè és un complex urbà compacte, organitzat en viles amb una planta baixa i una primera planta, envoltat de zones verdes obertes.

El complex disposa d’un total de 346 habitacions polivalents.. Foto: Cedida

D’altres valors afegits al complex

L’àrea de lleure aquàtic amb més de 1000m2, els diferents punts de restauració on degustar la bona gastronomia, la zona de SPA & Wellness per al relax dels hostes, el gimnàs per mantenir-se en forma o els diferents espais preparats per al públic infantil, aporten un valor afegit a un projecte que obrirà els 365 dies de l’any.

Helder Moya