.

.

TOTS 21

Rubén Viñuales

Rubén Viñuales

Rubén Viñuales, nou regidor de l’Ajuntament de Tarragona i cap de llista per Ciutadans a les municipals a la ciutat, serà el representant del partit taronja a la Diputació.

Així ho van decidir els 33 regidors que Ciutadans ha aconseguit als municipis de la província de Tarragona en les passades eleccions municipals del 24M i que van escollir el passat divendres les persones designades per a la Diputació i els consells comarcals. Ciutadans entra per primera vegada a la Diputació amb un diputat.

D’altra banda, la formació que a Barcelona lidera Albert Rivera ha assolit quatre consellers al Consell Comarcal del Tarragonès, entrant així també per primer cop en aquest organisme. La reunió dels 33 regidors va decidir que seran aquests els designats: Sonia Ors (regidora per Tarragona), Marta Cortés (Salou), Juan Antonio Ramírez (Vila-seca) i José Ibort (Roda de Berà).

La CUP

D’altra banda, Joan Pons, regidor electe de la CUP a la Canonja, serà el representant de la formació independentista al Consell Comarcal del Tarragonès. Per a la Diputació, la CUP es mou entre dues opcions: un representant procedent del Baix Camp o del Priorat.

J. G. / Q. P. C.