.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de Rubén Viñuales.

Imatge d’arxiu de Rubén Viñuales.

El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, en declaracions a Tarragona 21 ha afirmat que “respecta els motius de la dimissió de Mario Cortés” però reivindica que aquesta decisió ha de donar pas a una nova etapa en la contractació del personal de l’EMT on primin “els criteris objectius en la selecció de personal. Viñuales ha parlat de d’un criteri de selecció basat en la política de “headhunters” per tal que qui estigui al capdavant de l’EMT sigui una “persona preparada i amb la formació adient”.

Cal recordar que Ciutadans i la CUP havien demanat recentment la seva dimissió com a gerent de l’Empresa Municipal de Transports per suposades irregularitats en encadenar fins a 17 contractes amb la mateixa empresa, segons els dos grups. Es tracta de la firma Cinesi, a qui hauria encadenat 17 contractes entre 2011 i 2015, per un valor total de 274.287 euros. La firma va ser la guanyadora del concurs públic per a redactar el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible l’any 2010.

Ciutadans va denunciar posteriorment que l’EMT havia contractat repetidament des de 2011 Jordi Gisbert SCP, empresa propietat de Jordi Gisbert Estrada, qui resulta ser soci de Mario Cortés en una tercera firma, Eurotecnics Baix Ebre-Montsià SL, amb seu a Tortosa. Des de 2011, l’empresa va facturar 50.000 euros a l’EMT.

Dimissió de Mario Cortés