.

.

TOTS 21

Alfredo Pérez Rubalcaba. Foto: eldiario.es

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, participarà a l’acte central del PSC a Tarragona en la campanya de les europees. Serà aquest diumenge, 11 de maig, a les 12h al Refugi número 1 del Port. Rubalcaba estarà acompanyat del primer secretari del PSC, Pere Navarro, i de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. També intervindrà el candidat a les europees del PSC Javi López i la candidata tarragonina Diana Salvadó.

D’altra banda, la candidata socialista per Tarragona, Diana Salvadó, ha fet avui una crida als jubilats i pensionistes tarragonins per a què es mobilitzin i votin socialista a les eleccions del dia 25 per aturar les retallades en matèria de pensions que prepara la dreta del Partit Popular europeu.

Segons ha alertat la candidata del PSC, “crec que els 166.000 pensionistes que tenim a la província de Tarragona han de saber que perdran quatre punts de poder adquisitiu a les seves pensions entre enguany i el 2017, tal i com el Govern del PP ha comunitat a la Comissió Europea.”

“Això vol dir que la quantia de les pensions tan sols s’incrementarà un raquític 0,25% cada any fins al 2017 el que, unit a l’increment de la inflació, suposarà una importantíssima pèrdua de diners i de poder adquisitiu per als pensionistes. Podem evitar-ho anant a votar socialista el 25-M. El seu futur, el dels pensionistes tarragonins, també passa per Europa.”