.

L'esport tindrà un paper protagonista en les activitats d'estiu.

L'esport tindrà un paper protagonista en les activitats d'estiu.

L’associació Artíficus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà, ha posat en marxa el seu Mercat d’Artesania i Vintage. La jornada se celebrarà tots els diumenges, fins el 14 de setembre, de 10 del matí a 8 del vespre, a la platja Costa Daurada, amb sortida plaça Sant Jaume.

Entre els diversos actes per aquest estiu a Roda, cal emncionar les activitats esportives que l’Ajuntament, mitjançant el Patronat d’Esports, posa en marxa durant els mesos de juliol i agost a la zona esportiva municipal Eixample. Paral·lelament, hi tindran lloc cursos infantils i per a adults de tennis, pàdel, natació, aquagym, etc. Les inscripcions ja es poden formalitzar al Patronat Municipal, fins el 27 de juny.

Les activitats programaes es completen amb el Festival ‘Old School Party’ de break dance que tindrà lloc el proper 21 de juny, a les 18 hores, al teatre del Casino Municipal, a càrrec del grup Be Water Studio. L’entrada és gratuïta.

Finalment, Roda serà escenari de la Fideuà Solidària organitzada per al proper 29 de juny al restaurant del Club de Tennis Barà. El preu, 7 euros, inclourà fideuà, o fideuà vegetariana, amanida, pa, beguda i postres. A més hi haurà actuacions musicals, inflables per als infants i molta diversió.

Els participants a la fideuà podran portar aliments envasats per tal de fer una donació al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.