.

Gran Recapte a Roda de Berà. Foto: Cedida

Gran Recapte a Roda de Berà. Foto: Cedida

La feina realitzada per la regidoria de Serveis Socials, el treball dels voluntaris del Punt de Distribució d’Aliments i el gran esforç dels 42 voluntaris i voluntàries que van participar a la campanya a Roda de Berà, ha obtingut la seva recompensa. ‘El Gran Recapte d’Aliments’ ha aconseguit batre rècords al municipi amb més de 6.500 quilograms d’aliments i productes bàsics recaptats.

Les treballadores de l’àrea de Serveis Socials i les voluntàries han comptabilitzat durant aquests dos dies tot el recaptat i es troben ara classificant els aliments i els productes recollits per tal que puguin ser distribuïts entre les famílies més necessitades.

Actualment una seixantena de famílies són beneficiàries del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà i reben de forma setmanal lots de menjar i productes bàsics necessaris preparats per la regidoria.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, Pere Virgili, i la regidora de l`àrea, Teresa Ferré, han agraït a totes les persones que han participat a la campanya.