TOTS 21

Els actes van començar el passat diumenge 8 de desembre. L’associació Rockcat RC Team de Roda de Berà va organitzar una recerca del tresor amb cotxes elèctrics radiocontrol mitjançant geocaching. Una quarantena de participants van seguir les coordenades punt a punt, van poder completar la ruta del Cucurull i es va recaptar la quantitat de 185€.

Dimecres a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, va tenir lloc una xerrada sobre les malalties minoritàries a càrrec de Carmen Jiménez, professional de la salut. La Biblioteca va aconseguir recaptar 227€ i encara s’ofereix la possibilitat d’ampliar aquesta quantitat amb la paradeta de llibres solidaris i la guardiola solidària.

Dissabte, el Club de Tennis Barà va organitzar el 7è Torneig de pàdel mixt solidari durant tot el matí a les instal·lacions del club. L’acte va comptar amb la participació de 12 parelles, les quals van rebre una samarreta d’obsequi, i es van poder recaptar 350€. Aquesta quantitat es va aportar a La Marató mitjançant el grup Pàdel Solidari, composat per més clubs de la zona que van organitzar diferents tornejos de tennis i pàdel, i que van sumar 2.114€. També dissabte, el Club Atlètic Roda de Barà, va sortejar una cistella solidària a la mitja part del partit del primer equip recaptant 213€ amb la venda dels tiquets.

Diumenge va tenir lloc la Fira d’Entitats de Roda de Berà per La Marató de TV3 al Poliesportiu Municipal i la plaça de l’Ajuntament. Tot i ser la primera edició, l’esdeveniment va comptar amb la participació de nombroses associacions i entitats del municipi que van realitzar activitats de tot tipus i per a totes les edats: caga tió gegant, inflable, toro mecànic, tir amb arc, futbolí, ping-pong, mini pista de tennis, mini circuit de cotxes de ràdio control, pinta-cares, tallers de Nadal, passeig amb carro de cavalls, classe de judo, exhibició de ball.

A més, es va cuinar una truita gegant que els assistents van poder degustar en format pinxo dels quals es van servir 292 racions. També es van realitzar sortejos, i es van posar a la venda diferents articles per recaptar fons: postals de Nadal, quadres, punts de llibre i bijuteria de puntes de coixí, entre d’altres.

Finalment, les quantitats aportades en aquesta Fira d’Entitats per cada associació van ser les següents: Grup Sardanista (250€), Más que pádel (220€), AVV El Francaset (10,44€), Ass. Ateneu Rodenc (18€), Assoc. Infantil La Canalla de Roda (39,50€), Assoc. Els Tres Tombs (184,80€), Assoc. Toxophílica de Catalunya (62,92€), Assoc. Juvenil Roda Jove (280€), Assoc. Cultural Luz de Luna (398,11€), Esplai Ca l’Oliverar (92,09€), Assoc. De Jubilats i Pensionistes (170€), Assoc.

De Dones ‘Kom-tu’ (50€), Coral Verge de Berà (220,50€), Club Patí (110,86€), Club de Tennis Barà (15,51€), AVV del Nucli Urbà (50€), Escoles El Cucurull i Salvador Espriu i Institut de Roda de Berà (138,50€), CagaTió i Truita gegant (360,82€).

La gran assistència a les activitats i la solidaritat de tots i totes va permetre arribar a la suma de 3.297,05 euros que s’han aportat a La Marató de TV3 per a la investigació de les malalties minoritàries.