TOTS 21

Imatge d’una de les activitats. Foto: Ajuntament

Un any més, els rodencs i les rodenques van mostrar la seva solidaritat amb la cita anual convocada per la Marató de TV3, aquest any dedicada a la investigació de la COVID-19. Les activitats, organitzades per l’Ajuntament i amb la col·laboració d’associacions locals, van començar el diumenge 13 de desembre i van culminar ahir, dia 20. En un any tan difícil i diferent com l’actual, aconseguir recaptar 1.760€ és una gran notícia.

La gimcana de Nadal de l’associació Roda Jove va aconseguir 180,90€; la Biblioteca Municipal, amb la venda de llibres solidària i els dos contacontes infantils programats, va fer una aportació de 75,21€; amb la caminada solidària es van recaptar 13€; el torneig de pàdel solidari va aconseguir 450€ per a la Marató; i el circuit de cotxes teledirigits de l’associació Rockcat RC Team va recaptar 95€.

Diumenge al matí, la paradeta organtizada per la regidoria de Sanitat va aconseguir un total de 374,58€ amb la venda de postals de Nadal elaborades pels alumnes de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i de l’Institut Roda de Berà. Al seu costat, l’Esplai de Ca l’Oliverar de Les Monges Associació Cultural, va muntar una paradeta de venda de manualitats amb la qual va recaptar 180,32€; i amb la seva activitat de tir amb arc, l’associació Toxophílica de Catalunya va fer una aportació de 72,14€.

Per la seva banda, el Grup Sardanista de Roda de Berà va fer una donació de 250€; i amb les guardioles distribuïdes a diferents establiments comercials i edificis municipals, es van recollir 68,85€. 

Redacció