.

.

TOTS 21

Premi a Parafarmàcia Natural. Foto: Cedida

Premi a Parafarmàcia Natural. Foto: Cedida

En el marc de la sisena jornada del Parc Nadalenc Infantil, el proppassat dissabte a la tarda, l’Ajuntament va lliurar els premis del Concurs d’Aparadors Nadalencs de Roda de Berà. La regidoria de Comerç, amb Cèlia Treserres al seu capdavant, va organitzar per quart any consecutiu aquest certamen que premia la decoració nadalenca dels aparadors dels comerços del municipi.

Al concurs es van inscriure un total de sis establiments, els quals van ser visitats pels membres del jurat la tarda del 20 de desembre. Aquest, format per la regidora de Comerç, Cèlia Treserres; per Florenci Nieto, president de PIMEC Tarragona; i per una aparadorista de la ciutat de Tarragona, van tenir en compte en la seva valoració la forma de vendre el producte mitjançant la decoració nadalenca, així com l’utilització de la llum i el color en els seus aparadors.

Els premis atorgats estaven formats per un lot de Nadal, un conjunt d’eines cortesia d’AKI Roda de Berà i un diploma. Van ser lliurats per l’alcalde, Pere Compte; per les regidores Cèlia Treserres i Isabel Mondéjar; i pels responsables d’AKI Roda de Berà, Jordi Castro i Luis Rodríguez.

Parafarmàcia Natural va ser l’establiment guanyador. Per altra banda Moda Infantil Peques, va ser el segon classificat, i Joieria Miralles el tercer. La resta de participants, Orquídeas del Mar, Perruqueria C&A i El Rincón del Belloto, van rebre també un obsequi.