TOTS 21

L'obra social "la Caixa" ha sufragat una part de l'equipament del pis amb una aportació de 3.000 euros.

L’obra social «la Caixa» ha sufragat una part de l’equipament del pis amb una aportació de 3.000 euros.

L’Ajuntament de Roda de Berà ja disposa d’un pis d’emergència social totalment equipat per poder allotjar temporalment famílies que es trobin en situació d’urgència social i vulnerabilitat. El pis també està adreçat a persones i/o famílies en situació de violència de gènere que hagin hagut d’abandonar el seu domicili davant el possible perill, -seguint el conveni signat entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès-.

Ahir al migdia l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona; per Teresa Ferré, regidora d’Acció Social; i per Josep Maria Crespo, director de l’oficina local de CaixaBank, van fer una visita al pis. L’Obra Social «la Caixa» ha contribuït amb una aportació de 3.000 euros els quals han estat destinats a la compra d’electrodomèstics, mobiliari i estris de primera necessitat per equipar el pis.

Així, gràcies a aquesta aportació i a la partida pressupostària destinada per l’Ajuntament, el pis, de 70 metres quadrats, «està preparat perquè qualsevol família que ho necessiti de forma puntual, previ informe de Serveis Social, hi entri a viure«, va assegurar la regidora Teresa Ferré. Els tècnics de l’àrea d’Acció Social seran els encarregats de gestionar els habitatges i de cedir-los en cas necessari.

El govern municipal, conscient de la necessitat de moltes famílies, compta amb una partida de 150.000 euros que serà destinada en breu a l’adquisició de dos pisos més d’aquestes característiques tot i que en punts diferents del municipi.