.

.

TOTS 21

L’objectiu és facilitar l’estacionament a les persones que comprin o consumeixin en un dels negocis del Roc. Les places, pintades en verd, es troben al carrer Joan XXIII i en un tram de Constitució. Foto: Ajuntament

Des del passat 1 de juliol, l’Ajuntament ha limitat la mobilitat dins de l’àmbit del Roc de Sant Gaietà per evitar aglomeracions, sobretot en les seves dues cales on l’aforament aquest any és molt limitat. Una mesura necessària per evitar contagis, en un moment en què cal mantenir la distància de seguretat i complir amb les mesures de prevenció.

Per aquest motiu, s’ha creat una zona d’estacionament limitat temporalment, en la qual només hi poden estacionar els seus vehicles els residents d’aquests carrers amb una targeta d’autorització.

Però per que els restauradors i comerciants no es vegin afectats, l’Ajuntament ha creat places d’Aparca i compra. Aquestes, pintades de verd, es troben al carrer Joan XXIII i en un tram de Constitució.

A partir del proper dissabte, les persones que hagin d’estacionar per comprar en un dels establiments del Roc de Sant Gaietà podran fer-ho -sempre que hi hagi espai disponible- amb un disc horari d’estacionament limitat que els propis comerciants repartiran. També es podrà estacionar per anar a dinar o a sopar en un dels bars i restaurants del Roc, col·locant en un lloc visible a l’interior del vehicle el tiquet restaurant que el propi negoci facilitarà als seus clients, segellat, i indicant l’hora d’entrada i aproximada de sortida, amb un temps màxim de tres hores.

La Policia Local començarà a vigilar i a informar el mateix dissabte. Els primers dies seran d’adaptació i no s’imposaran sancions.

Redacció