.

.

TOTS 21

El cartell de la gastrofira de Roda de Berà.

El cartell de la gastrofira de Roda de Berà.

La plaça del Mercat es convertirà en una gran fira gastronòmica el proper 29 d’octubre per acollir la primera edició de la Gastrofira de Roda de Berà. Organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de NehosConsulting, consultoria del sector de l’hostaleria i la restauració, la fira s’allargarà durant tota la jornada, de forma ininterrompuda, de 10 a 20 hores.

Comptarà amb una àmplia representació de productes i diferents marques alimentàries, caves, vins, olis, embotits, licors, formatges i foodtrucks, entre d’altres. A més a més, s’han organitzat diverses xerrades i formacions en l’àmbit de la gastronomia, així com actuacions en directe i l’ambientació musical durant tot el dia a càrrec del deejay EMD.

La iniciativa, a càrrec de la regidoria de Comerç, es planteja amb un caire innovador i molt diferenciador respecte d’altres fires gastronòmiques de la comarca. L’objectiu final, segons assegura la regidora Cèlia Treserres, “és fer una fira anual de gastronomia amb una participació el més amplia possible i cada any més representativa del nostre municipi”. Per aquest motiu des de l’àrea de Comerç s’ha fet una crida als comerciants i restauradors de Roda de Berà per tal que aportin les seves idees i hi puguin participar de la manera que creguin convenient i de forma totalment gratuïta, sense haver de pagar pel lloguer de l’espai.