.

.

TOTS 21

La Regidoria de Promoció Econòmica, juntament amb la Taula de Comerç de Riudoms, tornarà a posar en marxa, a partir del dilluns 15 de juny, la campanya de dinamització del comerç local ‘Rasca Premis’ que va haver de suspendre, el passat mes de març, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Fins al 30 de juny, els establiments adherits a la campanya lliuraran una butlleta ‘Rasca Premis’ a totes aquelles persones que facin una compra per un import superior a 10€ amb què podran obtenir vals de descompte per a properes compres i, fins i tot, premis directes materials tant de l’Ajuntament com dels comerços.

Els vals de descompte podran ser de 2€ i 5€ i es podran utilitzar, fins al 31 de juliol de 2020, a qualsevol dels comerços participants en la campanya. Aquelles persones que ja disposin de butlletes premiades, per haver fet les compres durant el mes de març, podran utilitzar-les des del 15 de juny fins al 31 de juliol de 2020.

La campanya compta amb la participació de 30 comerços locals En aquesta primera edició, s’han adherit a la campanya una trentena d’establiments comercials que ofereixen tot tipus de productes i serveis, des d’alimentació fins a complements i estètica, entre molts altres. Els comerços participants són: Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Riudoms; Ametller Origen; Ca la Borrassa; Casa Gispert «Maña»; DMA Informàtica; Farmàcia Robusté Mateu; Ferreteria Armeria Fornell; Fisioteràpia Alba Font; Flors Natura; Forn Pastisseria Jansà; G.E.S. Instal·lacions; Granja Cafeteria K l’Eva; Institut de Bellesa Isabel; Koko Roba infantil; La Cometa; La Plaça; Parafarmàcia Mestre Anguera; Musté Perruqueria; Peixateria Pi; Pels Pèls Centre de Perruqueria i Bellesa; Perfumeria Musté; Perruqueria Agnès; Perruqueria Lina; Perruqueria Mariquites; Projectes Florals Riudoms; Queviures Ollé Jansà; Roba Laboral Genís; Sabateria Luna; Supermercat Esther; i Xocosave.

Ara més que mai, comerç local i de proximitat

La regidora de Promoció Econòmica, Inma Parra, assegura que «la represa de la campanya ‘Rasca Premis’ és fonamental per reactivar el comerç local i de proximitat i fomentar les compres en aquest tipus d’establiments tenint en compte les circumstàncies amb què es troba el sector comercial en aquests moments. La nostra prioritat és, ara més que mai, treballar intensament per impulsar el teixit comercial de Riudoms i fer que esdevingui un comerç de referència per als veïns i les veïnes del municipi».