.

.

TOTS 21

Una imatge de l'acte 'En veu de dona' a Riudoms. Foto: Cedida

Una imatge de l’acte ‘En veu de dona’ a Riudoms. Foto: Cedida

Riudoms va commemorar, aquest dimecres 8 de març a la tarda, el Dia Internacional de les Dones amb la taula rodona “En veu de dona” al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

L’acte, organitzat conjuntament per la Regidoria d’Igualtat i l’Associació de dones Bella Llar, va estar moderat per la Mònica López Bages i va comptar amb la participació d’Anna Munté Vàzquez, Montse Solé Gispert, Alba Font Bruch i Irene Garcia Bautista que van explicar, a partir de la seva experiència, situacions de desigualtat que com a dones s’han trobat en el seu àmbit professional.

A la vegada, es va fer un reconeixement a dues riudomenques, la Tuni Salvadó i la Francesca Domingo que van rebre el guardó “Amb D de Dona”.

Per la seva banda, les regidores del consistori i representants de l’Associació de dones Bella Llar van llegir la declaració institucional del 8 de març i, a través de la campanya “Alliberem-nos de les desigualtats” del Consell Comarcal del Baix Camp, es va crear un mural amb adhesius que mostren situacions en què diferents dones han pogut sentir desigualtats envers un home.

L’escola ByEstudi va tancar aquest acte d’homenatge a les dones riudomenques amb dues actuacions de dansa.