TOTS 21

La lectura del manifest anirà a càrrec de l’Associació de dones «Bella
Llar»

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Riudoms ha preparat, per aquest diumenge 8 de març, un seguit d’activitats i actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, amb la col·laboració d’entitats i associacions locals com són el col·lectiu Dones d’Aigua i l’Associació de dones «Bella Llar».

Els actes començaran a les 12.30 h amb un vermut musical jove a la plaça de l’Església. El mateix dia tindrà lloc l’acte central amb la lectura del manifest a càrrec de l’Associació de dones «Bella Llar», el col·lectiu Dones d’Aigua i les regidores de l’Ajuntament. Serà a les 13.30 h a la plaça de l’Església. Seguidament, hi haurà música en directe a càrrec de l’artista «La mona versiona».

Més actes per commemorar l’efemèride

La commemoració també es completarà amb dues activitats culturals més que es duran a terme el dissabte 7 de març. A les 12 del matí, la Biblioteca Antoni Gaudí ha preparat una sessió de L’hora del conte especial que anirà a càrrec del col·lectiu Dones d’Aigua i on s’explicarà el conte «Quan les nenes volen alt», una història de superació amb tres nenes com a protagonistes.

I, al vespre, el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà l’obra «Ai cony! Un monòleg d’amor, humor i ovaris» interpretada per Eva Barceló. Un muntatge escènic, inclòs en el cicle Teatre d’Aprop, que pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI. Per aquest espectacle, s’han esgotat totes les entrades.