.

.

TOTS 21


La Regidoria de Promoció Turística de l’Ajuntament de Riudoms ha organitzat amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus diverses visites guiades a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí aquest dissabte 14 de maig.

Les visites, que seran gratuïtes, tindran lloc a partir de les 6 de la tarda i en total es faran tres sessions, l’última d’elles a les 8 del vespre. Per poder assistir a la Nit dels Museus, cal fer reserva prèvia a la pàgina web riudomsturisme.cat.

Una ruta pels orígens de Gaudí

Les persones que participin en la Nit dels Museus a la Casa Pairal descobriran els orígens de la nissaga dels Gaudí que tant van influir en l’obra de l’arquitecte Antoni Gaudí. La visita, d’una durada aproximada d’una hora, inclou el taller de caldereria i l’habitatge familiar de l’època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols d’algunes de les obres d’Antoni Gaudí, obra de l’arquitecte Hiroya Tanaka. I, actualment, també acull una
exposició de dibuixos originals de l’escultor Joan Matamala i Flotats, col·laborador de l’arquitecte i principal autor del grup escultòric de la façana del Naixement del Temple de la Sagrada Família.