.

.

TOTS 21

5 centres educatiusi 200alumnes de la comarca han participat en l’esdeveniment al Teatre Auditori Casal Riudomenc

5 centres educatiusi 200alumnes de la comarca han participat en l’esdeveniment al Teatre Auditori Casal Riudomenc

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha acollit aquest matí la segona edició del TEDEd Baix Camp en el qual han participat 5escoles i instituts de la comarca i uns 200alumnes. L’esdeveniment de xerrades per divulgar idees que millorin el món ha comptat amb la participació de l’escola Beat Bonaventura Gran i l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms, Institut Fontanelles de les Borges del Camp, l’Escola Josep M. Gené i Solé de Montbrió del Camp, i l’Institut Miami Platja de Mont-roig del Camp.

Els alumnes d’aquests centres han presentat un total de 15 xerrades o audiovisuals en anglès amb temes diversos i amb títols com “Explorers”, “Bullying”, “Adults vs. kids”, “Books are life” i “Singing and Reading”.Els Clubs TEDEdL’objectiu dels Clubs TEDEd és capacitar els alumnes participants d’entre 8 i 18 anys perquè desenvolupin, discuteixin i exposin les seves pròpies idees a la vegada que se’ls proporciona l’accés a una plataforma dissenyada i orientada a comunicar les idees dels estudiants.

Els 5centres educatius que participen en els Clubs TEDEd han treballat la comunicació seguint la filosofia i el format de les conferències TED, mundialment conegudes pel gran nombre d’esdeveniments que s’organitzen sota aquesta marca a tot el món: més de 100.000 xerrades des del 2009 en 103 idiomes, en més de 190 països i 2.500 ciutats diferents.Els alumnes han treballat el disseny i la preparació de les xerrades en grups reduïts i, generalment, fora de l’horari escolar. Els millors monòlegs i els millors audiovisuals són els que avui, a Riudoms, s’han presentat a la sala de teatre del Casal Riudomenc.