.

.

TOTS 21

Pau Ricomà, durant la presentació de la candidatura d'ERC al pati del Metropol. Foto: Cedida

Pau Ricomà, durant la presentació de la candidatura d’ERC al pati del Metropol. Foto: Cedida

Esquerra Republicana ha presentat en societat la candidatura d’homes i dones que concorreran a les municipals del 24 de maig, en un acte públic al pati del Cafè del Metropol que ha comptat amb més de 150 persones. El cap de llista d’ERC a la ciutat, Pau Ricomà, s’ha mostrat orgullós de la gent que l’acompanyarà en l’objectiu que el partit té per recuperar presència al consistori: “Tinc la sort de comptar amb una candidatura molt potent, de gent capaç d’assumir responsabilitats i de molts orígens diversos com socialistes, gent d’Unió Democràtica, militants de moviments socials i sindicats, gent que ve del món de l’empresa i activistes importants de l’Assemblea i Òmnium”.

Ricomà ha destacat que, entre les seves prioritats, està la de situar Tarragona com un indret de decisió estratègic: “Tenim un territori molt especial, ric, amb una economia complementària com són el pol químic, el turístic i una diversitat cultural molt interessant. Hem de ser capaços de fer força en aquest sentit per convertir Tarragona en una ciutat-regió alternativa i segona ciutat de la república catalana”.

El segon pilar dels republicans passa per “obrir l’Ajuntament i impulsar la participació de la ciutadania; fer un ajuntament obert”, ha detallat Ricomà, el qual ha reclamat “acabar amb qualsevol ombra de clientelisme i fer una aposta claríssima per la lluita contra la corrupció”.

Per últim, l’alcaldable republicà ha refermat el compromís del seu partit amb l’eix programàtic de l’Assemblea Nacional Catalana i ha recordat que, en cas d’entrar al consistori, “en el primer plenari portarem la moció perquè Tarragona s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència. Posar Tarragona dins el rumb som els que més decidits ho tenim.