.

.

TOTS 21

L’esdeveniment se celebrarà el 14 de desembre

L’Auditori Antoni Gaudí de firaReus Events acollirà la primera jornada dedicada a les tendències tecnològiques de cara al 2024, el Reus Technology Summit, que organitzen de manera conjunta el Clúster TIC Catalunya Sud i REDESSA. La jornada es farà el dijous, 14 de desembre, de 9 a 14 hores i comptarà amb representants de Google, IBM, T-Systems, I2Cat i el Mobile World Capital, entre d’altres.

Amb la voluntat de generar un espai de referència per a professionals, empresaris, emprenedors, estudiants i docents, el Reus Technology Summit programa 10 conferències de vint minuts, destinades a explicar les 10 tecnologies que marcaran l’any vinent.

Tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, “la jornada ha de ser l’esdeveniment tecnològic de referència al territori, que reforci el lideratge de Reus i del futur districte del Tecnoparc“.

Entre els objectius del Reus Technology Summit hi ha la divulgació de les tendències TIC, els reptes i oportunitats del sector a través de casos pràctics; establir aliances empresarials i institucionals per ampliar l’ecosistema i impulsar i incentivar la transformació digital de les PIMES.

La participació a la jornada Reus Technology Summit’24 és gratuïta, amb inscripció prèvia a través de l’enllaç de la pàgina web de REDESSA: https://www.redessa.cat/agenda/reus-technology-summit-tendencies-2024-cluster-tic/.

V.Tapias