.

El regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, fent la sacada d’honor. Foto: Cedida

Comença a rodar la pilota al nou camp de futbol annex a l’Estadi Municipal de Reus. El I Torneig Reus és Futbol, amb participació d’equips benjamins i alevins de la ciutat ha inaugurat avui, 15 de juny, les noves instal·lacions d’aquest equipament esportiu que ve a completar les instal·lacions del comp lex de l’Estadi amb un nou camp de gespa artificial de nova generació que es podrà utilitzar per a entrenament i per a disputar competicions oficials.

Cap a les 14 hores ha tingut lloc l’acte institucional d’inauguració, amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita,  i el regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, que han fet el servei d’honor que ha donat inici a les finals del torneig. L’acte ha clos amb el lliurament de medalles i trofeus als guanyadors.

Amb una superfície de 7.363,75 m2, en la qual el terreny de joc ocupa 102,5 m x 64,5 m, el nou equipament compta a més de la instal·lació de gespa artificial de nova generació, amb la instal·lació de l’enllumenat amb llums LED i el tancament perimetral de la instal·lació. Aquest ha suposat la inversió de 716.935,64€ (IVA inclòs) en les obres, que van finalitzar tot just aquesta setmana.

“El nou camp amplia la polivalència del complex esportiu de l’Estadi i el converteix en una instal·lació de referència al territori, amb capacitat per acollir tota mena de tornejos i competicions esportives”, ha explicat el regidor de Salut i Esports, Enrique Martín. A més a més, l’equipament també suposarà una alternativa a la gespa natural pels dies de pluja i per a poder garantir un manteniment òptim de la gespa del camp de l’estadi.

La instal·lació donarà servei tant al projecte de futbol de la Fundació Futbol Base de Reus com a la utilització per part d’altres clubs i per allotjar competicions de tota mena.