.

.

TOTS 21

Foto de família dels autors/ reusencs que editen obra. Foto: Cedida

Reus ha reviscut aquest divendres a la Biblioteca Central Xavier Amorós la tradicional trobada d’autors locals, un dels principals actes previs a la Diada de Sant Jordi, i que enguany ha estrenat nou format. La revetlla literària que ha servit per presentar les novetats editorials locals d’aquesta Diada ha estat presentada pel regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, a més d’altres regidors del consistori.

La cita ha comptat amb la presència de nombrosos autors que han publicat des de Sant Jordi de l’any passat fins ara i que s’han fet una foto de família abans de començar l’acte al pati exterior de la biblioteca. L’acte s’ha pogut fer presencial i recuperant la normalitat després dels dos anys de pandèmia viscuts.

Enguany són 162 obres les que s’han detectat d’interès local i que ja estan exposades a la mateixa Biblioteca Central Xavier Amorós, en un escenari que intenta evocar les tertúlies literàries que solia protagonitzar Gabriel Ferrater en diversos bars, amb un mural d’Alba Domingo, una activitat inclosa en el marc dels actes de l’Any Ferrater.

L’acte de presentació de les novetats reusenques s’ha fet amb una proposta escènica dels alumnes del batxillerat escènic de l’Institut Gabriel Ferrater titulada «Temps fugit» sobre diversos poemes de Gabriel Ferrater i una sessió de DJ amb música de l’època de Gabriel Ferrater.