.

.

TOTS 21

Imatge de la sessió plenària d’aquest divendres. Foto: Cedida

El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres, 22 d’abril adjudicar el contracte de concessió d’obra per a la construcció i explotació del centre aquàtic i de fitness (CAIF) de Reus, a l’empresa Duet Spa & Sport SLU. El centre esportiu es construirà al costat del Pavelló Olímpic Municipal i comptarà amb un conjunt de piscines cobertes i espais complementaris per a la pràctica del fitness i d’activitats dirigides.

L’àmbit de l’actuació abasta un total de quasi 8.000m2, i una edificació d’un total construït de prop dels 5.000m. Serà un centre multidisciplinari i obert a totes les franges d’edat i condició física que podrà absorbir la xifra de 4.000 abonats. Tindrà espais de recepció, vestuaris diferenciats segons els seus usuaris (abonats, personal propi de la instal·lació, etc.), vas principal, vas complementari, vas infantil i de lleure, zona termal, infermeria, sala de fitness, sala d’activitats dirigides, sala gran per activitats que aglutinin més usuaris, sala de gimnàstiques dolces per activitats que fan un treball més específic de cos i ment, sala de cycling, magatzem de material, o fins i tot alguns espais comercials, entre d’altres.

També tindrà serveis complementaris com ludoteca infantil, consulta de fisioteràpia, nutrició, cura personal, quiosc i/o bar restaurant, deixant l’elecció dels serveis a oferir, entre les opcions previstes, al criteri del licitador.

El nou centre aquàtic i de fitness respon a un model de col·laboració público-privada, amb una oferta oberta a tots els públics i clarament diferenciada de les piscines convencionals, amb serveis associats a la tipologia de pràctiques esportives que es puguin dur a terme en aquests espais i més enllà de l’oci.

El projecte, recollit al Pla d’Acció Municipal Reus 2019-2023, vol donar resposta a la demanda de la ciutadania recollida a l’enquesta d’hàbits esportius de la ciutadania, de poder desenvolupar una activitat física i esportiva orientada a la salut i a la millora de qualitat de vida de les persones.