.

.

TOTS 21

El passat diumenge, 5 de març, a les 9 del vespre la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que a Sant Salvador unes persones tenien retingut un individu que havia intentat agredir a la seva dona i que estava molt agressiu.

En arribar al lloc dels fets, diversos testimonis expliquen que un home que estava al bar en veure entrar la seva dona havia començat a insultar-la i l’havien tret del local i l’havien reduït evitant que l’agredís però que, finalment, l’home havia aconseguit marxar amb un cotxe amb dos homes que l’esperaven.

Els agents parlen amb la víctima que manifesta que havia estat agredida amb anterioritat i que no havia denunciat els fets per por, però que havia rebut assistència mèdica. Els testimonis faciliten la descripció del presumpte agressor, els agents el localitzen i procedeixen a la seva detenció per un presumpte delicte de violència de gènere. La víctima va ser acompanyada a la comissaria per presentar la denúncia dels fets.

Venda de droga a Bonavista

Ahir dilluns 6 de març, la Guàrdia Urbana va detenir una veïna de Bonavista per un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van passar quan la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) va iniciar una vigilància al domicili de la detinguda després de rebre queixes veïnals que hi havia una gran afluència de persones i que semblava que es tractava d’un punt de venda de substàncies estupefaents.

Per aquest motiu, la UDU vigilava el lloc quan van observar que s’aturava un vehicle i l’ocupant trucava al domicili i la dona en sortia i intercanviaven un bitllet de 20€ per un embolcall blanc. En tornar al vehicle, els agents van procedir a identificar el comprador i li van localitzar un paquet blanc amb el que semblava cocaïna i va manifestar que l’acabava de comprar. Per la qual cosa, es van dirigir al domicili i van identificar la venedora que va ser detinguda per un presumpte delicte contra la salut pública.