.

Un avió de Ryanair

Un avió de Ryanair

Tres membres de la tripulació de cabina i dos passatgers van resultar ferits lleus per talls i contusions per turbulències en un vol de Ryanair entre Dublín i Reus dilluns.

El vol, amb arribada a Reus cap a les set de la tarda, va patir una sèrie de turbulències inesperades fent que els passatgers i la tripulació sortissin catapultats des dels seients cap al sostre de l’aeronau, segons va informar la companyia ahir a diversos mitjans irlandesos.

Ryanair sosté, també, que les ferides que van patir les cinc persones van ser de caràcter lleu com ara petits talls i contusions.

Segons el testimoni d’un dels passatgers es van viure moments de  “pànic i incertesa” quan una hostessa va preguntar a la tripulació si havia algun metge entre els passatgers i va marxar cap a la cabina, fet que va fer pensar que el pilot hauria resultat ferit. Més tard aquest informava per megafonia que no havia tingut coneixement que les turbulències havien estat tan fortes, ja que els pilots ho solen comunicar per fer cordar el cinturó de seguretat.  Abans d’aterrar, el pilot va demanar assistència sanitària per poder atendre ràpidament els ferits.