.

.

TOTS 21

Dos operaris ha estat rescatat la nit passada quan es trobaven bloquejats a 20 metres d’altura a l’accelerador vertical de Ferrari Land, la principal atracció del parc, després d’espatllar-se l’elevador automàtic que els havia de baixar a terra. L’accelerador té una alçada de 112 metres.

Els fets han succeït a les 19:45 hores de la tarda d’aquest dijous. Els dos operaris es troben tranquils, però mullats i amb símptomes d’hipotèrmia donades les baixes temperatures que hi regnen. Els Bombers estan intentant rescatar-los, informava Diari de Tarragona.

L’incident s’ha produït quan els dos operaris estaven fent treballs de manteniment a l’atracció i per causes desconegudes, el muntacàrregues que usa el personal del parc per pujar a la zona alta de l’accelerador vertical s’ha espatllat, i ha deixat els dos treballadors sense poder baixar a terra.

Quatre dotacions dels Bombers s’han traslladat al lloc per intentar socórrer els atrapats. Els GRAE, bombers experts en rescats de muntanya, han pogut rescatar-los durant la nit.