.

Entrega del Diploma de Reconeixement de Repsol (dreta) en matèria de seguretat i medi ambient al responsable de l’empresa Eserman (esquerra). Foto: cedida.

Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials. L’acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l’Exercici 2017, així com per realitzar seguiment dels Objectius per a aquest any 2018 i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s’ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2017.

Les empreses col·laboradores premiades en l’edició d’aquest any per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat Carbonell i Figueras, Grúas Rigar i Siemsa Indústria que a l’acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat. Des de Repsol s’ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d’activitats preventives dins del Complex Industrial.

Siemsa Indústria (esquerra) ha estat reconeguda per una millor gestió en matèria de seguretat laboral. Foto: cedida.

Així mateix, s’ha lliurat d’un Diploma de Reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient a l’empresa Eserman, por la implantació de la metodologia Lean para la millora de l’eficiència i gestió de la seguretat i el medi ambient en les operacions logístiques realitzades al C.I. de Tarragona.

La reunió ha comptat amb la presència d’aproximadament 180 assistents pertanyents a un centenar d’empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada han assistit també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d’Obra i els Tècnics Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

En acabar l’acte, Repsol ha agraït el treball i l’esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex.

Redacció