.

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Repsol, Antonio Brufau

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Repsol, Antonio Brufau

El Pretori Romà de Tarragona ha estat aquest matí testimoni de l’acord signat entre l’empresa Repsol i la Fundació Tarragona 2017 per esdevenir soci oficial i formar part dels Jocs Mediterranis.

La signatura del conveni, que és vàlid des d’aquest 2014 i fins al final de 2017, s’ha dut a terme entre l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017 i del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Repsol, Antonio Brufau, i amb la presència de representats de les diferents administracions, seus i entitats implicades de la ciutat.

D’aquesta manera Repsol entra a formar part del patrocini en la categoria més alta, la de soci oficial. Les altres dues categories són les de col·laborador i la de patrocinador principal que va ocupar a inicis de mes Estrella Damm. També hi ha les categories de proveïdor oficial i patrocini d’instal·lació o naming. Formen part del pla de patrocinis que estima aconseguir 30 milions d’euros en patrocini privat per organitzar la vessant operativa de la competició.

El president de Repsol declara que “Repsol segueix recolzant i establint compromisos estables amb els entorns en els quals desenvolupa activitats industrials” destacant el complex de Tarragona i el compromís constant amb la ciutat i els ciutadans. “No és tan sols l’esdeveniment esportiu sinó pensem en el ciutadà a llarg plaç i en unes instal·lacions sostenibles i duraderes” i ha parlat de “esperit col·lectiu”. Per a Brufau, que ha estés d’aquesta manera la ma a la ciutat, ha dit que “no és tans sols un suport econòmic sinó de comunicació” portant el nom de Tarragona arreu del món.

Per la seva part, Ballesteros ha agraït la confiança i el suport un cop més a Repsol remarcant que “no ve d’ara sinó de sempre i en el cas dels Jocs des de l’inici, en el moment de la candidatura” cosa que ha valorat personalment.

-Adrià Recasens-