.

Un moment de la victòria del CBT davant el Castellbisbal. Foto: Juan Carlos Borrachero

L’Ibersol CBT ha fet un partit molt seriós per tornar a oferir una victòria a la seva afició. Els blaus ja havien encarrilat el partit al descans, pel que el segon període ha estat molt plàcid pel conjunt tarragoní. Tots els jugadors han aportat en positiu, i han estat massa per a un Castellbisbal que sabia que tindria un desplaçament complicat. Ferran Torres, amb 13 punts i 21 de valoració, ha estat el millor jugador de l’Ibersol CBT.

En els primers minuts de partit es donaven diversos intercanvis de cistelles fins que un seguit de bones accions blaves obrien la primera escletxa del partit (14 – 7). El CB Castellbisbal necessitava un temps mort per tornar amb les idees ordenades, i imprimia més duresa a la seva defensa. Això no acovardia als jugadors de Berni Álvarez que, després d’un molt bon final de quart, portaven el marcador al 21 a 10.

Els visitants iniciaven els següents deu minuts des de la línia de 3. Mentrestant, a l’altre costat de la pista, l’Ibersol CBT s’encallava contra la defensa groga. Un parcial de 0 a 7 obligava a Berni a demanar temps mort per solucionar la falta d’idees del seu equip. Adrià Duch posava fi a aquest parcial visitant i a més de cinc minuts sense anotar, però els bons minuts del Castellbisbal seguien sent una realitat, i ho confirmaven des de la línia de 3 (26 – 20, tres minuts pel descans). Quatre punts consecutius de Torres permetien mantenir una renda de 8 punts, que augmentarien amb un triple de Pape Mbaye i un altre de Duch sobre la botzina per marxar a vestidors amb la màxima diferència fins al moment (38 – 23).

Una molt bona jugada col·lectiva que finalitzava Torres servia per obrir el tercer quart, però eren els dos triples consectius de Duch els que deixaven ja el partit encaminat (46 – 25, minut 2). Els de Berni tornaven de vestidors més endollats que mai i també ho demostraven en l’apartat defensiu, sent molt rigurosos i contundents. Aquests primers cinc minuts agafaven per sorpresa al Castellbisbal, que es mostrava descentrat. No sabien com frenar el conjunt blau, que encertava des d’allí on es proposés i via el jugador que ho intentés. El final del quart arribava amb una diferència de 24 punts (60 – 36).

El darrer quart es preveia un tràmit. Amb un cinc amb jugadors menys habituals, l’Ibersol CBT aconseguia arribar al màxim avantatge fins a aquell moment, 28 punts. Aquest ha estat un punt d’inflexió pels visitants, que s’han posat les piles per retallar diferències (67 – 50). El partit no ha perillat en cap moment i l’Ibersol CBT ha acabat sumant la victòria després d’imposar-se per 73 – 54.