.

.

TOTS 21

Un moment de la jornada de divendres

Un moment de la jornada de divendres

Les semifinals del campionat d’Espanya absolut que es disputa a les pistes del Club de Tennis Tarragona han anat per la via ràpida i és que no ha fet falta arribar als dobles per saber quins eren els equips que disputarien la final de demà diumenge. El RCT Barcelona ha fet valer la seva condició de número u de nou i ha tancat l’eliminatòria amb un 4/1 global als partits individuals.

Albert Ramos (num1 de l’equip), ha disputat el seu partit a la pista central del CTT, el partit que ha donat el punt decisiu a l’equip barceloní davant d’un Steven Díez que ha tornat a enamorar al públic del club de Tarragona i és que el jugador ja va ser l’últim campió del ITF del club. El partit ha finalitzat amb el resultat de 6/4 4/6 6/2.

Per l’altra banda, el CT Valencia ha guanyat per 4/1 la seva ronda. La part negativa de l’eliminatòria ha estat la retirada per lesió del jugador (num1 de l’equip de Madrid) Guillermo Garcia-López, que no ha pogut finalitzar la seva eliminatòria després de caure a la pista i haver d’abandonar el partit amb el resultat de 1 / 2(ret).

Per la banda del descens, Club Tennis Tarragona i Cercle Sabadellès seran els clubs que hauran de jugar-se demà la seva última vida a les pistes del CTT. RC Polo i CT Murcia s’han guanyat en el dia d’avui seguir un any més a primera.

Els de Tarragona estan animats de cara a l’eliminatòria definitiva i és que tots els seus jugadors es troben en bones condicions físiques. El club fa una última crida a la ciutat, primer de tot per omplir les seves instal·lacions i gaudir d’una jornada esportiva de primera. Les finals comencen a les 10h del matí.