.

L'alcalde de Roda amb l'equip guanyador de les 24hores de futbol sala

L'alcalde de Roda amb l'equip guanyador de les 24hores de futbol sala

Després de 24 hores de futbol sala sense interrupcions i 26 partits, els barcelonins ‘Rayo Vayacaño’ es van alçar com a campions absoluts de la vuitena edició del torneig, organitzat per Ralian Sports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà i l’associació Roda Jove. L’equip, que va ser subcampió a la passada edició, no va voler perdre l’ocasió enguany i amb quatre dianes a la porteria dels també barcelonins ‘Noño’s Team’, un altre dels equips que any rere any hi participa al campionat, van decidir la final.

Els Capitán Salami, que fa dues edicions van ser els campions del torneig, van ser els tercers classificats.

Per altra banda el porter de l’equip Rayo Vayacaño va rebre el trofeu al millor porter del torneig, i el capità de l’equip ‘Capitán Salami’ va ser considerat el millor jugador.

El torneig, que va reunir 12 equips i més de 100 jugadors, es va iniciar dissabte a les vuit del vespre i es va allargar fins ahir a les set de la tarda quan es va disputar la final. L’equip guanyador es va emportar el sucós premi de 300 euros més un trofeu, el segon 150 euros, i el tercer 75 euros. Els trofeus van ser lliurats per l’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte; per Josep M. Marco, regidor de Medi Ambient i Platges; i per Raül Riera, organitzador i president de l’associació Roda Jove.

Minut de silenci

Cal destacar l’emotiu moment viscut al Poliesportiu Municipal dissabte a les nou del vespre, quan els dos equips rodencs ‘Vescom Tocaitos’ i ‘Aston Birra’ van dedicar un minut de silenci a Miguel Lebrón Moliner. Un detall preciós per part dels seus amics i dels qui van ser els seus companys d’equip durant diverses edicions del torneig, poc abans que es compleixi un any de la seva mort. Com a homenatge, a més, van portar durant la competició el seu nom a la samarreta.

Imatge de 'Los Tokaitos'

Imatge de 'Los Tokaitos'

‘Los Tokaitos’, millor equip infantil de futbol sala

Paral·lelament, sis equips es van disputar el proppassat dissabte convertir-se en el millor conjunt infantil de futbol sala en la desena edició del Campionat Infantil de Roda de Berà. Després de guanyar cinc partits, empatar un i guanyar la final per sis gols a un contra l’únic equip que els havia plantat cara durant el campionat, els rodencs ‘Los Tokaitos’ van alçar-se com a vencedors del torneig. L’equip va demostrar en tots els partits la seva superioritat tècnica i física i cap equip va poder superar-los.

Els jugadors de Rayo Mecánico van ser els segons classificats, seguits per CSD, tercers. F.C. Roda, F.S. Arc de Berà i Futbol Sala Roda de Barà es van classificar en quarta, cinquena i sisena posició, respectivament.