.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Riudoms, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, i la Taula de Comerç de Riudoms engeguen, aquest mes de març, la campanya «Rasca Premis» per dinamitzar el comerç local i promocionar-ne les compres. La campanya s’iniciarà el dilluns 9 de març i finalitzarà el dissabte 28.

Durant tres setmanes, els establiments adherits a la campanya lliuraran una butlleta «Rasca Premis» a totes aquelles persones que facin una compra per un import superior a 10€ amb què podran obtenir vals de descompte per a properes compres i, fins i tot, premis directes materials tant de l’Ajuntament com dels comerços.

Els vals de descompte podran ser de 2€ i 5€ i es podran utilitzar, fins al 30 de juny de 2020, a qualsevol dels comerços participants en la campanya.

Els premis directes materials que es podran obtenir són, per part de l’Ajuntament, bosses de cotó i carretons d’anar a comprar amb la imatge identificativa del comerç de Riudoms; figures de goma per pintar del Cavall dels Germans Nebot; cadenats per a les bicicletes; i samarretes de la Festa Major de Sant Jaume. I per part dels comerços, cada un d’aquests repartirà tres premis.

Hi participen 30 establiments

En aquesta primera edició, s’han adherit a la campanya una trentena d’establiments comercials que ofereixen tot tipus de productes i serveis, des d’alimentació fins a complements i estètica, entre molts altres.

Els comerços participants són:

Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Riudoms; Ametller Origen; Ca la Borrassa; Casa Gispert «Maña»; DMA Informàtica; Farmàcia Robusté Mateu; Ferreteria Armeria Fornell; Fisioteràpia Alba Font; Flors Natura; Forn Pastisseria Jansà; G.E.S. Instal·lacions; Granja
Cafeteria K l’Eva; Institut de Bellesa Isabel; Koko Roba infantil; La Cometa; La Plaça; Parafarmàcia Mestre Anguera; Musté Perruqueria; Peixateria Pi; Pels Pèls Centre de Perruqueria i Bellesa; Perfumeria Musté; Perruqueria Agnès; Perruqueria Lina; Perruqueria Mariquites; Projectes Florals Riudoms; Queviures Ollé Jansà; Roba Laboral Genís; Sabateria Luna; Supermercat Esther; i Xocosave.

Inma Parra, regidora de Promoció Econòmica, destaca que la campanya «Rasca Premis» «és una bona iniciativa per donar a conèixer el comerç local i dinamitzar la xarxa comercial de Riudoms».