.

.

TOTS 21

Presentació de Ramon Miralles, aquest diumenge a la piscina del Reial Club Nàutic de Tarragona. Foto: Dídac Bru

Aquest diumenge s’ha presentat a la piscina del Reial Club Nàutic de Tarragona Ramon Miralles, nou director gerent de la marina i del club. Miralles, després d’una llarga i fructuosa etapa al capdavant del Club Tennis Reus Monterols, arriba a Tarragona en un moment crucial pel complex que formen la marina i el club nàutic. El principal objectiu serà el de liderar el procés de transformació i creixement que l’entorn ha de viure els pròxims anys, un cop concedida la concessió de l’espai fins al 2036.

Andrea Mazzanti, presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona, ha destacat que aquesta incorporació és una aposta segur ajudarà a fer créixer el club, la marina i la ciutat i poder així començar nous reptes i projectes esportius i nàutics que permetin renovar la concessió molts més anys.

Miralles, per la seva part, ha volgut agrair la confiança a la junta, a Alejandro Demiddi, a Xavier Potente i ha mostrat la motivació davant d’aquest repte de fer créixer el club en nombre de socis, d’aficionats i d’esportistes i de començar el projecte d’obres que canviaran la imatge de la marina.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de nombrosos socis del club i d’amarristes del Port Esportiu, d’expresidents i membres de la junta de l’entitat, així com de la consellera d’Esports i de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López; del Primer tinent d’alcalde i conseller de Serveis Generals de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, del director de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat del Port de Tarragona, Joan Basora; i del vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenas.

Redacció