.

.

TOTS 21

L'assemblea que ha escollit Garrido com a nou primer secretari. Foto: Cedida

L’assemblea que ha escollit Garrido com a nou primer secretari. Foto: Cedida

Rafael Garrido González ha estat elegit per unanimitat primer secretari de l’agrupació amb el vot a favor de tots els assistents a l’assemblea de l’agrupació socialista de Cambrils. El nou primer secretari, de 41 anys, és treballador de la indústria química i va ocupar la novena plaça de la candidatura socialista per Cambrils a les darreres eleccions municipals. Substituirà Alfredo Clúa, que havia ocupat el càrrec des de l’octubre de 2014.

La nova comissió executiva que dirigirà i orientarà la política dels socialistes cambrilencs durant els propers quatre anys la completen Josep Maria Vallès com a president, Alfredo Clúa com a vice-primer secretari i responsable de finances, Alex Deduy com a secretari d’organització, Laura Craiu com a vocal de medi ambient, Yolanda Quilez com a vocal de salut, Ana López com a vocal de política municipal, Nadia Maldonado com a vocal de benestar social, Emilio Fermin com a vocal d’esports, Jordi Villar com a vocal comarcal, Empar Ventura com a responsable de la secretaria de gent gran, Carles Pla com a vocal de noves tecnologies, Alejandra Wiehoff com a vocal de sanitat pública, Neli Queralt com a vocal d’educació i Carmen Gloria com a vocal d’igualtat.

Així mateix, l’assemblea ha elegit Rafa Garrido i Alejandra Wiehoff com a representants del socialisme cambrilenc al consell de federació del PSC del Camp de Tarragona.

La nova executiva es proposa “reforçar el missatge socialista a la nostra vila i donar un nou impuls a la bona feina que el grup municipal socialista està fent a l’Ajuntament reforçant les polítiques socials i la cohesió al nostre municipi”.

El nou primer secretari ha afirmat que “va ser amb un Govern liderat pels socialistes que Cambrils va viure els seus millors anys en democràcia i serà un Govern liderat pels socialistes el que donarà una nova embranzida al desenvolupament de Cambrils a tots els nivells perquè estem convençuts que, si fem les coses bé i sabem aprofitar les nostres sinèrgies, els millors dies de Cambrils estan per venir”.