.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre

Foto d’arxiu de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre

El proper cap de setmana l’Auditori Josep Carreras ens porta dos propostes musicals el divendres 15 i el diumenge 17 de novembre. En primer lloc, l’Ensemble Vila-seca oferirà el concert “Els ulls del germà etern”, sota la direcció de Rafael Fabregat, el proper divendres a les 9 del vespre. Inspirant-se en la novel·la de l’escriptor austríac Stefan Zweig, l’Ensemble Vila-seca torna a l’escenari, conjugant so, imatge i paraula per tal de transmetre a l’espectador l’essència d’un relat llegendari, atemporal, on la poesia i la lucidesa conviuen en estrany equilibri.

En aquesta novela, el príncep guerrer Virata, heroi de mil combats, ha vençut un cop més a l’enemic. Aquesta serà, però, la seva darrera batalla, i l’inici d’un viatge existencial que el durà fins al llindar d’un territori enigmàtic, on rau allò que els savis consideren inexpressable.

El diumenge 17 de novembre, l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE), sota la direcció de Jordi Bonilla, oferirà el seu concert a les 7 de la tarda. L’OSTE neix d’una iniciativa que es proposa crear un espai on reunir músics amateurs, estudiants i professionals dins d’un projecte orquestral focalitzat en la interpretació del gran repertori simfònic que respongui a la realitat musical del territori.

Més de 40 concerts arreu de les nostres comarques en el decurs de mitja dècada, així com la resposta rebuda entre públic, avalen un projecte en contínua consolidació, animant intèrprets i públic a mirar endavant de cara a aprofundir en la música, en la seva difusió i en el coneixement de nosaltres mateixos.