.

.

TOTS 21

El president de la Generalitat, amb l’alcaldable de Junts per Catalunya- Els Pallaresos

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest dimecres Els Pallaresos, on s’ha reunit amb els membres de la candidatura de Junts Per
Catalunya – Els Pallaresos, llista que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig encapçalada per l’actual alcalde del municipi, Pep Nolla.

A la trobada hi han assistit també, entre altres, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, el secretari primer de la Mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós, la cap de l’equip comarcal del partit al Tarragonès i candidata a l’alcaldia de Torredembarra, Anna Magrinyà, el cap local del partit als Pallaresos, Toni Tenorio i la regidora de l’Ajuntament dels Pallaresos, Maite Llonch, entre altres.

El president de la Generalitat ha tingut l’oportunitat de visitar l’estat de les obres de la pista poliesportiva ubicada a l’Avinguda Catalunya de la vila. Es tracta d’un equipament molt necessari per al poble i un dels grans reptes del programa electoral del 2015, que es troba en la recta final de l’execució de la segona fase. L’equipament es va començar a projectar fa aproximadament un any i ha comptat amb el recolzament i les subvencions del
Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

Està previst que les obres finalitzin a finals de maig i, posteriorment, comenci la tercera fase que ha de dotar a l’equipament d’altres intal·lacions com gimnàs, pistes de pàdel o serveis de restauració.

La visita ha seguit una passejada pels carrers del municipi, durant la qual la comitiva ha sigut aturada en nombroses ocasions per veïns i veïnes del poble que s’han volgut fotografiar amb el president. Durant el recorregut, Torra ha visitat la Plaça de l’Esglèsia, on es troba una part de l’obra de l’arquitecte Jujol al municipi. La trobada ha acabat a la pizzeria Al Cunductu, un dels negocis locals dels Pallaresos.

Durant la seva estada als Pallaresos, Torra ha destacat el treball dut a terme durant els darrers quatre anys a l’Ajuntament per l’equip de Pep Nolla, “heu fet moltíssima i molt bona feina durant aquest mandat, estic segur que els veïns i veïnes del poble sabran veure i valorar totes les coses que heu fet i us tornaran a fer confiança a les properes eleccions municipals”, ha apuntat el President.

D’altra banda, ha destacat el treball arquitectònic de la pista poliesportiva i s’ha interessat pel tipus d’activitats que hi acollirà, “és un encert perquè aquest equipament donarà resposta a tota aquella població del municipi que fa esport”.

Per la seva banda, l’alcalde dels Pallaresos i candidat a la reelecció s’ha mostrat molt agraït per la visita i el seu suport al president i ha recordat que el poble ja va tenir l’honor de rebre el president fa uns mesos per visitar la Casa Bofarull, obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol i joia modernista del municipi. “Fa uns mesos ja vam tenir l’oportunitat d’acompanyar el president en la seva visita i de comprovar que es tracta d’una persona molt propera, senzilla i d’una gran humanitat, aleshores va visitar una de les nostres joies més antigues i avui ha pogut veure la joia més moderna”, ha recordat Nolla.

El candidat de Junts Per Catalunya – Els Pallaresos ha explicat que “el president ens ha donat suport i molta energia de cara a les properes eleccions, comptar amb la seva confiança és un honor i un privilegi”.