.

Tercera victòria consecutiva del CBT.

Pocs dies després de la victòria davant del CB Quart els jugadors de Berni es presentaven de nou al Serrallo contra el UE Barberà amb l’objectiu d’aconseguir la tercera victòria consecutiva. Al ser un partit ajornat de la primera jornada, Pape Mbaye no podia jugar, ja què el seu fitxatge es va produir tot just fa unes setmanes. Al final, victòria per 57-51.

I el partit, va començar com amb ressaca. El joc del Ibersol CBT no era ni molt menys el desenvolupat durant el partit de dissabte. Els atacs dels dos equips estaven plens d’imprecisions, amb moltes pilotes perdudes i amb poca anotació. Berni buscava la manera de trobar el ritme al partit, amb moltes rotacions de jugadors, però no ho va aconseguir. Qui si que ho va aprofitar es l’equip visitant, que a un minut i mig del final del primer quart va aconseguir una petita diferencia de 6 punts (10-16) amb la que es va arribar al final del primer període.

A l’inici del segon quart, la tònica no va variar. El jugadors del CBT, cada cop veiem mes petita la cistella. El percentatges de tir exterior eren molt dolents i això ho ba aprofitar l’equip visitant per aconseguir la màxima diferència dins el moment, 8 punts (12-20). El UE Barberà amb la seva defensa zonal estava posant contra les cordes als jugadors tarragonins.

Però l’equip va tirar de coratge durant els darrers minuts del segon quart. Els percentatges de tir seguien sent molt dolents, però gràcies a la defensa l’equip va ser capaç de retallar la diferència i una cistella al darrer segon de Dani Fernandez va posar el marcador al descans en 27-25.

Però el tercer quart no va començar bé. L’equip visitant que seguia defensant en zona, va aconseguir amb un 0-5 tornar a agafar el control del marcador. L’equip visitant estava posant contra les cordes al Ibersol CBT. Però l’equip va tornar a tirar de coratge defensiu, per recuperar la diferència en el marcador i arribar al final tercer període amb un ajustat 38-39.

Començaven els darrers deu minuts amb un triple de Dani Tugores i un contratac convertit de Zovnar. El partit es tornava a posar de cara al CBT. Un altre cop, la defensa blava va ser clau per aconseguir una màxima diferència de 9 puntos (48-39), que va obligar a l’entrenador visitant a demanar temps mort. Als últims minuts, els triples de Sobrepera i Ivan Llull van tornar a apropar a una UE Barberà que no va perdre la cara al partit. A falta de menys de mig minut per la conclusió, Mihajlo Zvonar va errar dos tirs lliures per tancar el partit, i els visitants van tenir pilota per empatar o guanyar el partit, l’atac va acabar amb personal ofensiva i antiesportiva d’Olaguibe. Els blaus van encertar amb els tirs lliures i finalment la quarta victòria de la temporada va arribar per l’Ibersol CBT.