.

.

TOTS 21

Josep Anglada ha estat destituit. Foto: elmundo.es

Josep Anglada ha estat destituit. Foto: elmundo.es

El Consell Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC), s’ha reunit aquest matí a l’Hospitalet de Llobregat amb caràcter extraordinari i urgent i ha acordat cessar Josep Anglada de les seves funcions com a president. La decisió ha estat motivada per les deficiències de gestió que emanen de l’àrea de presidència.

Davant la renúncia del vicepresident August Armengol per assumir la presidència, serà el fins ara vicepresident 2n, el moderat Xavier Simó, qui ostentarà la presidència del partit fins la celebració del pròxim congrés de PxC que presumiblement tindrà lloc a la tardor de l’any vinent. Simó exercirà una presidència institucional i representativa, alhora que els poders executius de la direcció del partit recauran sobre el secretari general i regidor a Igualada, Robert Hernando, que esdevé l’home fort del partit.

La formació identitària comença ara una “nova etapa carregada d’il·lusió, optimisme, renovació i esperança en el futur, tot reafirmant la convicció en l’ideari reflectit en la Declaració Programàtica de PxC i fent valer el seny per aconseguir els nostres objectius polítics”.