.

.

TOTS 21

La Festa d'Estiu ha tancat les jornades

La Festa d'Estiu ha tancat les jornades

La Festa d’Estiu tanca el 1r torn de les XVIII Jornades Esportives per a Centres Ocupacionals, que convoquen conjuntament la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès. El Parc de la Torre d’en Guiu del Catllar acull 74 usuaris de la pròpia Fundació Onada de Tarragona i Torredembarra, de Ginesta de Valls, del Ventall del Vendrell i d’Aprodisca de Montblanc i la Selva del Camp, que ha gaudit de diferents jocs esportius, jocs de punteria, bitlles, petanca, tot acabant amb la sessió de balls i el refrigeri ofert per l’ajuntament.

Cal fer esment a la inestimable participació de l’equip de voluntaris de Tarragona 2017, que han col·laborat dinamitzant les diferents activitats programades i també al suport de l’ajuntament del Catllar, facilitant les instal·lacions i el material logístic per a que, una edició més, aquesta festa hagi estat tot un èxit.

El proper setembre, amb l’activitat de vela, tindrà inici el 2n torn del programa que, fins els mes de novembre, comptarà també amb les activitats de senderisme, tennis, petanca, aeròbic i balls i bowling.