.

.

TOTS 21

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, es reuniran aquest divendres amb els inversors preseleccionats del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, el projecte conegut fins ara com a ‘BCN World’.

Segons ha informat el Govern, representants de Hard Rock, Melco i Grup Peralada mantindran una trobada al migdia al Palau de la Generalitat per reafirmar el «compromís» amb aquesta inversió.

A la reunió també hi acudiran els consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Les obres del projecte d’aquest complex turístic i recreatiu està previst que arrenquin a l’estiu del 2017 i suposaran una inversió de 2.500 milions d’euros.
A més, suposarà la generació de 10.000 llocs de treball i tindrà un màxim de dos casinos, davant dels sis plantejats en la idea inicial de Veremonte per a ‘BCN World’.

El nom del nou projecte el decidiran els inversors definitius, si bé el concurs de la Generalitat preveu incentius per l’ús de topònims locals.