.

.

TOTS 21

Els Comuns afirmen que la vegetació “cada cop està més malmesa i el manteniment cada cop és més deficitari”. Foto: Vila-seca en Comú

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú demana celebrar la recepció de les 4 flors d’honor de Viles Florides fent les inversions necessàries i els arranjaments precisos per tal d’aconseguir que el Parc de l’Hort del Pep recuperi el seu antic esplendor.

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Vila-seca una moció per  rehabilitar i a enjardinar el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí.

Els Comuns recalquen que el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí, un dels principals parcs i pulmons verds que des de fa dècades ha tingut el municipi del tarragonès, “porta anys en contínua decadència”. De fet afirmen que la vegetació “cada cop està més malmesa i el manteniment cada cop és més deficitari”. Asseguren que “on abans hi havia el verd ara regna el marró terrós tot conformant un aspecte poc confortable que fa pensar en temps passats millors”.

Per aquest motiu manifesten que seria oportú aprofitar l’empenta de la recepció de les 4 flors d’honor de Viles florides per fer les inversions necessàries i els arranjaments precisos per tal d’aconseguir “que el Parc de l’Hort del Pep recuperi el seu antic esplendor”.

Vila-seca és l’únic municipi de la demarcació que compta amb les 4 flors d’honor i encapçala el rànquing junt a Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d’Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental) i Sant Hilari Sacalm (Selva).