.

El Triatló Port de Tarragona ha estat punt de trobada de triatletes i públic en una gran jornada d’esport popular.

Aquest diumenge, 5 d’agost, prop d’un miler d’esportistes han protagonitzat la quarta parada del Santander Triathlon Series. Fidel a la seva cita, el Triatló Port de Tarragona ha estat punt de trobada de triatletes i públic en una gran jornada d’esport popular.

Jonathan López ha estat el més ràpid en distància olímpica, en creuar la meta en un temps de 1:53:46. Al seu costat, segon classificat, Tim Den Braber, en 1:55:25, i tercer Josep Maria Castelló, en 1:58:21.

Dolça Ollé ha aconseguit una contundent victòria amb un temps de 2:02:44, amb més de 10 minuts d’avantatge sobre la segona classificada, Txell Jarque (2:12:39). Tercer lloc per Yolanda Castillejo (2:19:48).

Jonathan López i Dolça Ollé han estat els guanyadors en les respectives categories.

Bona acollida de les novetats

En aquesta edició 2018, el Triatló Port de Tarragona estrenava millores en els circuits que han estat molt ben acollides pels participants. El resultat ha estat una cursa que, després de gaudir d’un mar totalment pla en la natació, ha estat molt ràpida i còmoda tant en el ciclisme com en la carrera a peu.

A més, la prova ha reforçat els seus serveis i ha habilitat dutxes a la cursa a peu per combatre les altes temperatures.

Homenatge a Mireia Cavero

El club Fasttriatló no ha faltat a la seva cita amb el Triatló Port de Tarragona, on han homenatjat a la jove triatleta del club Mireia Cavero, recentment morta.